ARTA & DESIGN

Reinterpretari efemere ale clasicelor chioscuri...

Chioscurile de ziare reprezentau odata un prim popas al diminetilor din…

HOT TREND

Inspiratie in machiaj pentru primavara-vara...

Ochii conturati cu tus negru si buzele evidentiate cu ruj rosu…

STREET STYLE

Primavara denimului

As numi primavara anotimp al stilului. Temperaturile ei ingradesc cel mai…

INSPIRATIE

Dries Van Noten fara Dries...

Dries Van Noten se retrage de la conducerea casei de moda…

INTERVIU

Magia Zanelor de dupa usa...

Magia Zanelor incepe in fata unei usi fermecate, un loc in…

INSPIRATIE

Premiile Oscar 2024. Momente pe...

Cateva ganduri despre premii si discursuri, tinute de pe covorul rosu…

INSPIRATIE

Pat McGrath. Cand o make-up...

E surprinzator cand numele unui make-up artist rasuna la fel de…

Inspiratie

Umor si activism pe scena de stand-up comedy

Ali Wong, Taylor Tomlinson, Wanda Sykes si Hannah Gadsby m-au influentat sa privesc stand-up comedy-ul cu alti ochi… Nu de putine ori cu ei in lacrimi de ras, dar si cu vulnerabilitate, empatie si speranta pentru o lume mai buna. Interactiunea mea cu stand-up comedy-ul a inceput cu stangul. In urma cu multi ani, sa fie vreo 15, am mers la un show intr-un local din Bucuresti. Nu mai tin minte cine a urcat pe scena, dar stiu ca nu am rezonat cu genul de umor ascultat. Se poate ca experienta mea din acea seara sa nu fi fost reprezentativa pentru peisajul stand-up-ului, doar ca nu am simtit curiozitatea de a afla exact ce si cum. Lucrurile s-au schimbat relativ recent cand am intalnit abordari ce calibreaza umorul din experientele pe care viata ni le aduce in cale, fara a-l forta sa fie si unde nu e. Mai mult decat atat, temele de discutie incluse in show-uri, de la inegalitate de gen, la rasism, homofobie, sanatate mintala, maternitate, relatia cu familia sau relatiile de cuplu, creioneaza – uneori pe alocuri, alteori in intregime - o forma de stand-up comedy activist. Poate ti se intampla si tie, dupa un serial care iti place mult, sa nu mai ai un timp rabdarea necesara pentru a te aventura intr-o noua poveste. In urma cu niste luni bune, ma aflam tocmai intr-o astfel ...

Inapoi Inainte
Rouge Nail Bar – primul bar de manichiura din Bucuresti

Rouge Nail Bar – primul bar de manichiura din Bucuresti

Cu cativa ani in urma, trei prietene new-yorkeze au avut ideea inedita de a combina serviciile oferite de un bar cu cele ale unui salon de manichiura. Asa a luat nastere Nail Bar – barul de manichiura, un concept adoptat imediat si de orase europene din Franta si Anglia, iar de curand si de Bucuresti.

Saptamana trecuta a avut loc deschiderea Rouge Nail Bar, primul bar de manichiura din Bucuresti. La eveniment au participat si Gaelle Lebrat si mama ei, creatorele marcii de oja semipermanenta Perfect Polish, adusa in exclusivitate pentru Romania.

Ce presupune exact un bar de manichiura? Este simplu. Aici regula este “Manichiura Fara  programare”, de unde si numele de Bar. Filozofia Rouge Nail Bar spune ca fiecare serviciu de manichiura trebuie sa fie un moment unic, executat cu un inalt nivel de tehnicitate si o intelegere perfecta a asteptarilor clientilor. Este un concept care vine in intampinarea  femeilor mereu grabite, dar si a barbatilor atenti cu ingrijirea mainilor. Pe scurt, aici te bucuri de servicii intr-o ambianta  placuta si relaxanta de bar, unde manichiura iti este realizata rapid in timp ce savurezi o cafea, mananci un sandvis la pranz cu o prietena sau bei o sampanie.

Designul Rouge Nail Bar este unul chic urban si poarta amprenta arhitectilor Cristian Corvin si Vlad Vieru. Acestia au creat o atmosfera  usor atipica – un loc “cameleon” ce se poate transforma intr-un bar destinat petrecerilor private.

Rouge Nail Bar este deschis pe Calea Floreasca, nr 133-137 (parter), de luni pana sambata intre orele 09:00 si 21:00, iar duminica pana la orele 16:00.

 

Foto si info: Rouge Nail Bar

PUBLISHED ON 13.11.2012

more in Newsroom