Petocuri.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...

WE LIKE

10 ani de V for...

Primavara aceasta, echipa V for Vintage sarbatoreste 10 ani de la…

WE LIKE

Open Sky. COS × Phillip...

Artistul Phillip K Smith III a realizat instalatia Open Sky pentru…

DESIGNERI ROMANI

SINbols by MOOGU

Roata fericirii, trifoiul cu patru foi, inima, crucea sanatatii si semnul…

NEWS

V for Vintage 20 |...

100 de designeri contemporani, 10 colectionari de vintage autentic si studentii…

INSPIRATIE

Decoratiuni pentru pereti. Cateva idei...

Colectionez lucruri marunte de dragul amintirilor de care ma leaga si…

NEWS

Arta, moda, sustenabilitate. H&M Conscious...

Arta, moda si sustenabilitatea se impletesc in cea de-a saptea colectie…

ART & DESIGN

Sculpturile din sare ale artistei...

Sigalit Landau transforma Marea Moarta in propriul atelier si, odata cu…

Inspiratie

Decoratiuni pentru pereti. Cateva idei altfel.

Colectionez lucruri marunte de dragul amintirilor de care ma leaga si ma indragostesc de obiecte de design sau de decoratiuni usor de recreat, care nu au o functionalitate concreta, dar arata intr-un fel… altfel. Glumesc adesea ca utilitatea lor este sa-mi bucure privirea. E si asta un motiv suficient de concret pana la urma, nu?! Daca ma gandesc la conceptul danez "hygge"*, contributia pe care o aduc aceste lucruri la starea de bine e cat se poate de dovedita. Am zugravit apartamentul in care locuiesc cu ceva timp in urma si, inca, nu am agatat pe perete niciunul dintre tablourile care contribuiau inainte la atmosfera incaperilor. Am cautat cel mai bun mod de a le aranja si de a le alatura si cateva elemente noi, dar fara sa bat nimic in cuie. Aproape nimic. Singura decizie dusa pana la capat a fost aceea de a inrama pentru baie printurile a doua dintre ilustratiile mele preferate, realizate de Madalina Andronic (Mermaid si Night Bath de pe Colorhood). Apartamentul este functional si fara decoratiuni pe pereti, dar ele ar spori, cu siguranta, sentimentul de caldura si confort pe care il am cand trec pragul casei. In acest context, nu e o surpriza faptul ca am sfarsit adunand idei de a decora peretii casei. Daca si tie iti place sa alaturi picturilor, fotografiilor sau p...

Inapoi Inainte

Info + Termeni si conditii

Vă mulţumim pentru accesarea site-ului www.petocuri.ro (denumit in cele ce urmează “Site-ul”).

Pentru utilizarea acestui Site este necesară citirea şi acceptarea acestor termeni şi condiţii in totalitate. Serviciile pe care acest Site le furnizează sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimţămintul părinţilor de a utiliza Site-ul.

Toate drepturile asupra acestui Site apartin My Media Branded Content S.R.L., persoană juridică romană cu sediul in Bucureşti, str Nicolae Constantinescu nr. 5, bl. B9, sc.A, et. 4, apt. 18, Sector 1, inregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J 40 / 21162 / 2004, Cod Unic de Inregistrare 17053905, inscrisă in registrul de evidenţă al prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 6504 (“Societatea“).

Societatea işi rezerva dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de utilizare a Site-ului fără notificare prealabilă, orice modificare producand efecte incepand cu momentul postării pe acest Site. Accesand legătura “termeni şi condiţii” puteţi lua cunoştinţă de cea mai recentă versiune a acestora.

Societatea va avea dreptul să schimbe, suspende, inceteze sau restricţioneze folosirea Site-ului in tot sau in part, in orice moment, indiferent de motiv şi fără nici o notificare, Societatea neputand fi ţinută rispunzitoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizează acest Site.

Site-ul pe care l-aţi accesat este un site internet gratuit care furnizează informaţii şi servicii ce fac obiectul prezenţilor termeni şi condiţii.

Limite ale utilizării Site-ului

Atunci cand accesaţ Site-ul declaraţi că sunteţi de acord să folosiţi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact vă obligaţi:

a) să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, acordaţi licenţe, creaţi produse derivate, transferaţi sau vindeţi orice fel de informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) să nu permiteţi sau să nu autorizaţi vreo terţă persoană să folosească Site-ul pentru a transmite sau a recepţiona material care contravine oricărei legi sau dispoziţii legale in vigoare, de natură obscenă, ameninţătoare, agresivă, defăimătoare;

c) să nu desfăşuraţi şi să nu permiteţi desfăşurarea activităţilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea Site-ului, a sistemelor sau reţelelor serverelor pe care acesta este menţinut pot fi acţionaţi in instanţă, civil şi penal;

Prin accesarea şi utilizarea acestui Site declaraţi că sunteţi de acord să exoneraţi de răspundere şi să nu acţionaţi Societatea in justiţie cu privire la orice pretenţie, fie şi ridicată de către un terţ, rezultată din utilizarea Site-ului şi a Internetului, cat şi cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecinţa sau de altă natură), cost, acţiune, proces, pretenţie, stricăciune, prejudiciu, cheltuială (inclusiv cheltuieli de judecată sau altă răspundere, suferită in vreun fel sau provocatăa direct sau indirect de Societate ca urmare a incălcării sau ignorării de către vizitator a acestor termeni şi condiţii.

Conexiuni către alte site-uri

Site-ul poate conţine anumite conexiuni către pagini de Internet ale unor terţe părţi. Prin accesarea conexiunilor către alte site-uri vă asumaţi răspunderea de a respecta termenii şi condiţiile ce guvernează site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii acceptaţi implicit faptul că Societatea nu poate controla, in nici o măsură, conţinutul terţelor site-uri. Prin urmare, Societatea nu işi asumă nici o responsabilitate faţă de vizitatori cu privire la informaţiile de orice natură conţinute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizată pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor Site-ului şi nu implică sprijinirea de către Societate a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri şi nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele situri şi le foloseşte produsele şi serviciile exclusiv pe propriul risc.

ID utilizator

Unele funcţii ale acestui Site impun inregistrarea prin selectarea unui identificator de utilizator (“ID utilizator”) şi a unei parole unice, precum şi prin furnizarea anumitor informaţii personale. Dacă selectaţi un ID utilizator pe care Societatea, prin propria sa libertate de decizie, il consideră ofensator sau inadecvat, Societatea are dreptul de a suspenda sau şterge contul dumneavoastră.

Sunteţi de acord (a) să păstraţi confidenţialitatea parolei dumneavoastră şi să accesaţi sistemul folosind numai ID-ul dumneavoastră de utilizator şi parola dumneavoastră, (b) să vă părăsiţi contul la sfarşitul fiecărei sesiuni de pe Site şi (c) să anunţaţi imediat Societatea cu privire la orice utilizare neautorizată a ID-ului de utilizator şi a parolei dumneavoastră. Sunteţi in totalitate responsabil de toate activităţile care se desfăşoară sub ID-ul dumneavoastră de utilizator. Societatea nu va fi responsabilă de nici o pierdere sau pagubă rezultată prin utilizarea necorespunzătoare a parolei dumneavoastră sau a nerespectării prevederilor prezentei Secţiuni.

Pentru a fi functionale si a permite logarea pe Site, ID-urile de utilizator trebuie validate printr-o cerere de confirmare prin email a abonarii. Societatea isi rezerva dreptul de a trimite de maxim trei ori cererile de confirmare prin email a abonarii pe Site.

Sunteţi de acord că Societatea, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau indepărta din Site orice conţinut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără a se limita la, perioade extinse de inactivitate sau de incălcare a prevederilor acestor termeni şi condiţii de utilizare a Siteului.

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de Societate prin intermediul imputernicitului New Media Agency S.R.L., persoană juridică romană cu sediul in Bucureşti, Str. Amiral Ctin. Bălescu nr. 13 sector 1 Sector 1, inregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/1019/2002, Cod Unic de Inregistrare 14450501, ce va acţiona conform instrucţiunilor Societăţii. Datele dumneavoastră personale vor fi dezvăluite doar angajaţilor Societăţii şi angajaţilor imputernicitului, in scopul prelucrării.

Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii vă daţi acordul pentru includerea datelor dumneavoastră cu caracter personal in baza de date a Societăţii. Baza de date astfel creată va fi folosită in scop de marketing direct. Astfel, veţi fi ţinuţi la curent cu mesaje informative din partea noastră şi cu ofertele de bunuri şi servicii comercializate de partenerii noştri prin poştă, e-mail, sms, etc (“Newsletter”). Veţi putea renunţa, oricand  şi fără nici un prejudiciu, la primirea mesajelor tip Newsletter, prin dezabonarea de la acest serviciu, conform instrucţiunilor de pe Site.

In legatură cu prelucrarea datelor personale, Societatea vă garantează urmatoarele drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date:

o    dreptul de acces la date: aveţi dreptul de a obţine de la Societate, la cerere şi in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care vă privesc sunt sau nu prelucrate de către Societate;

o    dreptul de intervenţie asupra datelor: aveţi dreptul de a obţine de la Societate, la cerere şi in mod gratuit:

1.    după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

2.   după caz, transformarea in date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;

3.               realizarea notificării către terţe persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operaţiuni efectuate conform lit. a) sau b), dacă această notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat;

o    dreptul de opozitie: aveţi dreptul de a vă opune in orice moment, din motive intemeiate şi legitime legate de situaţia dumneavoastră particulară, ca datele care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor in care există dispoziţii legale contrare.

o    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: aveţi dreptul de a cere şi de a obţine:

1.               retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice in privinţa dumneavoastră, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul dumneavoastră ori alte asemenea aspecte;

2.   reevaluarea oricărei alte decizii luate in privinţa dumneavoastră, care vă afectează in mod semnificativ, dacă decizia a fost adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date care intruneşte condiţiile prevăzute la punctul anterior.

In vederea exercitării drepturilor sus menţionate, puteţi solicita de la Societate acest lucru, printr-o cerere intocmită in formă scrisă, datată şi semnată, pe adresa Societăţii. Societatea va fi obligată să vă comunice măsurile luate precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastră, in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

o    dreptul de a vă adresa justiţiei: fără a se aduce atingere posibilităţii de a vă adresa cu plangere autorităţii de supraveghere, aveţi dreptul de a vă adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legea nr. 677/2001, care v-au fost incălcate.

De asemenea, prin acceptarea acestor termeni şi condiţii vă daţi acordul ca, in eventualitatea unui caştig  de orice natură, numele, imaginea dumneavoastră şi natura premiului să fie facute publice şi folosite in scopuri publicitare, fără alte obligaţii sau plăţi din partea Societăţii. Totuşi, pentru motive justificate, veţi putea retrage oricand consimţămantul privitor la folosirea imaginii dumneavoastră de către Societate. Retragerea consimtamantului trebuie să fie făcută in scris, să fie expresă, explicită şi să fie adusă la cunoştinţa Societăţii in timp util.

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de Societate şi colaboratorii săi numai in scopul declarat al acestui Site. Datele personale vor fi folosite in scopul de a transmite informaţii cu privire la produsele noastre, promoţii, buletinele informative periodice, etc., precum şi cu privire la produsele şi serviciile partenerilor noştrii.

Orice informaţie pe care o veţi dezvălui pe Site se poate să nu fie in siguranţa pe durata transmiterii ei prin Internet. Terţe parţi au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le faceţi cand utilizaţi acest Site. Prin urmare, Societatea nu va fi responsabilă pentru prejudiciile pe care le veţi putea suferi dumneavoastră sau altă persoană ca rezultat al intercepţiei neautorizate in cadrul utilizării acestui Site.

 Declinarea responsabilităţii

Conţinutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit in colaborare stransă cu reprezentanţii mărcilor produselor respective in Romania. Din acest motiv, Societatea nu işi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate prin intermediul Site-ului, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii fiecărei mărci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi faţă de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a produselor afişate.

Contribuţii la Site

Societatea nu revendică proprietatea asupra nici unui Conţinut pe care-l trimiteţi Site-ului (“Contribuţie“); totuşi, Societatea are dreptul de a elimina orice Contribuţie care incalcă prezenţii termeni şi condiţii de utilizare a Siteului sau care este ofensatoare intr-un alt mod, conform unei determinări unic realizate de Societate. Prin trimiterea Contribuţiei in vederea includerii in Site, indicaţi şi garantaţi că dispuneţi de toate permisiunile necesare pentru a acorda licenţa care urmează către Societate.

Prin aceasta, acordaţi Societăţii şi succesorilor săi o licenţă globală, non-exclusivă, fără plată de redevenţe, transferabilă şi sublicenţiabilă de a utiliza, copia, distribui, transmite, pregăti opere derivate din, prezenta in public, interpretă in public această Contribuţie pe, prin intermediul sau in legatură cu serviciul, in orice formate media şi prin orice canale media, inclusiv, dar fără a se limita la promovarea şi redistribuirea unei părţi a serviciului (şi a operelor sale derivate). Această licenţă acordată de dumneavoastră incetează atunci cand dumneavoastră sau Societatea elimină Contribuţia dumneavoastră din Site. Contribuţia dumneavoastră poate fi transmisă prin diferite reţele şi modificată astfel incat să se conformeze şi să se adapteze la cerinţele tehnice.

Orice material, informaţie sau idee pe care o transmiteţi către Societate, prin orice mijloc, poate fi diseminată sau utilizată de către Societate sau de filialele acesteia fără compensaţii sau răspundere faţă de dumneavoastră, indiferent de scop, inclusiv, dar fără a se limita la dezvoltarea, producerea şi comercializarea produselor. Totuşi, această prevedere nu se aplică informaţiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidenţialitate.

Reclamarea incălcării drepturilor de autor

Dacă credeţi că opera dumneavoastră (in forma inclusă in Site) a fost copiată, prezentată sau distribuită intr-un mod care constituie o incălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să notificaţi aceasta agentului pentru drepturi de autor al Societăţii.

O notificare privind incălcarea reclamată trebuie să se constituie intr-o comunicare scrisă, aşa cum este descris in continuare, şi trebuie să conţină in bună măsură toate elementele următoare: (a) o semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acţioneze in numele posesorului interesului privind drepturile de autor care se presupune că au fost incălcate; (b) o descriere a operei/operelor protejată(e) de atare drepturi de autor şi o identificare a materialului prin care se reclamă incălcarea drepturilor respective; (c) o descriere a numelui exact al operei prin care se incalcă drepturile de autor şi a locaţiei acesteia in cadrul serviciului; (d) informaţii suficiente pentru a permite Societatii să vă contacteze, precum adresă fizică, număr de telefon şi adresă de e-mail; (e) declaraţie prin care arătaţi că aveţi convingerea de bună credinţă că utilizarea materialului identificat in maniera faţă de care se face reclamaţia nu este autorizată de posesorul dreptului de autor, de agentul său sau de lege; (f) o declaraţie prin care arătaţi că informaţiile cuprinse in notificare sunt exacte şi că, sub pedeapsa sperjurului, sunteţi autorizat să acţionaţi in numele posesorului dreptului de autor.

Agentul pentru drepturi de autor al Societăţii poate fi contactat printr-o solicitare scrisă pe adresa Societăţii.

Agentul pentru drepturile de autor va răspunde la orice formă de reclamaţii privind o presupusă incălcare a drepturilor de autor.

Declaraţie de non-garanţie

*CITIŢI CU ATENŢIE* Inţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare“ şi “in forma disponibilă” şi in măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, in mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzand, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-incălcare a drepturilor de autor. Societatea nu face nici un fel de reprezentare sau garanţii cu privire la acurateţea sau completitudinea Conţinutului pus la dispoziţie prin intermediul Serviciului sau la conţinutul oricăror website-uri cu legături cu Site-ul. Societatea nu garantează, nu-şi insuşeşte,şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă prin intermediul Site-ului sau al oricărui website conectat la acesta sau prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi Societatea nu va fi parte şi nu va fi responsabil in nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii intre dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi in cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau in orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garanţie nespecificată in mod expres in prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

Limitarea răspunderii

*CITIŢI CU ATENŢIE* Inţelegeţi şi sunteţi de acord că Societatea nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar dacă Societatea a fost informată cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) costul procurării de servicii substitut rezultate din orice servicii obţinute prin intermediul Site-ului sau de la acesta; (c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastră; (d) declaraţii sau conduită a oricărui terţ in ceea ce priveşte Site-ul; (e) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului; (g) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni“ sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de către un terţ; sau (h) orice altă chestiune privind Site-ul, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică. In eventualitatea in care această limitare a răspunderii va fi considerată, indiferent de motiv, inaplicabilă sau neexecutorie, sunteţi de acord ca răspunderea totală a Societatii să nu depăşească suma de cincizeci (50) euro.

Compensaţie

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi Societatea, pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia impotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din incălcarea acestor termeni şi condiţii de către dumneavoastră sau, urmare a cooperării sau neglijenţei dumneavoastră, de altă persoană care foloseşte ID-ul dumneavoastră de utilizator.

Declaraţie de renunţare şi indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a acestor termeni şi condiţii nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile acestor termeni şi condiţii, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune in practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate in prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale termenilor şi condiţiilor răman valabile şi in vigoare.

Legislaţia in vigoare

Aceşti termeni şi condiţii de accesare şi navigare prin intermendiul Site-ului vor fi guvernaţi de şi interpretaţi in conformitate cu legile Romaniei, fără a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră impotriva Societatii in temeiul acestor termeni şi condiţii va fi inaintată exclusiv instanţelor din Romania, mun. Bucureşti, şi orice acţiune intentată de Societate impotriva dumneavoastră in temeiul acestor termeni şi condiţii va fi prezentată, la alegerea Societaţii, instanţelor din Bucureşti sau instanţelor competente din jurisdicţia in care domiciliaţi.

Statutul limitărilor

Sunteţi de acord ca, indiferent de orice statut sau lege contrară, orice plangere sau actiune derivată din sau corelată cu utilizarea Site-ului trebuie depuse in termen de un (1) an după apariţia plangerii sau acţiunii, sau vor fi supuse prescripţiei.

Cesionare

Toate drepturile asupra acestui Site şi drepturile şi licenţele pe care le implică pot fi cesionate sau transferate de către Societate fără restricţii.

Comentarii/Cereri

Dacă aveţi orice comentarii sau cereri privind aceşti termeni şi condiţii sau Site-ul, vă rugăm să ne contactaţi in scris, la adresa prevăzută in preambul.

Drepturi de autor şi de proprietate intelectuală

Toate informaţiile expuse, transmise sau conţinute pe Site, inclusiv dar nelimitandu-se la, meniuri, articole, texte, fotografii, ilustraţii, muzică, clipuri audio şi video, mărci comerţ, etc., sunt protejate de legile dreptului de autor şi de proprietate intelectuală. Toate drepturile de proprietate intelectuală cu privire la materialele postate pe Site sunt deţinute de către Societate, de partenerii şi de furnizorii acesteia. Puteţi utiliza copii, distribui şi transmite conţinutul Site-ului numai in masura in care aceasta se face ca parte a folosirii datelor personale ale utilizatorului Site-ului.

Prin accesarea şi folosirea Site-ului, confirmaţi că aţi citit şi acceptat aceşti termeni şi condiţii. Utilizarea Site-ului de către dumneavoastră implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii.

In cazul in care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm incetaţi navigarea pe acest Site.