Petocuri.ro foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...

NEWS

Sofia Coppola, premiata la Cannes

Sofia Coppola a castigat, aseara, premiul pentru regie la Festivalul de…

RED CARPET

Deschiderea Festivalului de la Cannes...

Uma Thurman, Monica Bellucci, Julianne Moore, Noamie Harris, Jessica Chastain si…

ART & DESIGN

Sticle de plastic transformate in...

Despre fascinatia mea pentru tehnologia imprimarii 3D, v-am mai povestit. Despre…

INSPIRATIE

The SEA and her lover

Colectia ATU Body Couture primavara-vara 2017 este inspirata de mare –…

WE LIKE

Camasa alba de vacanta. Episodul...

A trecut un an de cand Noemi Meilman, Alina Rachieru de…

RED CARPET

Met Gala 2017

Metropolitan Museum of Art din New York a gazduit aseara Met…

ART & DESIGN

Spotlight

Serile weekendului trecut au fost despre Spotlight 2017. Intre 20 si…

Inspiratie

O arhitecta pe taramul prajiturilor

Biomimetismul, diagrama Voronoi sau triangulatia nu sunt tocmai termeni pe care i-as fi asociat vreodata cu arta culinara. Asta pana de curand, cand i-am intalnit printre sursele de inspiratie la care apeleaza Dinara Kasko atunci cand concepe designul unei prajituri. Uneori, porneste de la un element din natura. Alteori, dezvolta totul in jurul unor forme geometrice. Nascuta in Ucraina, Dinara Kasko a studiat arhitectura si design, domenii in care a profesat timp de cativa ani. Si-a descoperit pasiunea pentru cofetarie in propria bucatarie, experimentand la inceput cu deserturi simple. A urmat, apoi, cursuri de specialitate si, treptat, schimbarea de cariera a devenit iminenta. Cu toate acestea, cunostintele acumulate in facultate si in anii care au urmat nu au fost lasate deoparte, ele se reflecta in modul in care abordeaza, astazi, meseria de chef cofetar. Prajiturile ei amintesc in permanenta de prima dragoste, arhitectura. "Am hotarat de la inceput ca vreau sa vin cu ceva nou in domeniul cofetariei. Am realizat ca aspectul este la fel de important ca gustul si am incercat sa modelez propriile forme si sa le printez 3D. Mi-a placut rezultatul obtinut," povesteste ea pe site-ul personal. De altfel, o parte dintre formele din silicon concepute sunt produse astazi in ma...

Inapoi Inainte
Digital Divas 2017. Cum poti deveni influencer in online.

Digital Divas 2017. Cum poti deveni influencer in online.

The Influencer’s Dilemma este tema editiei Digital Divas 2017, care se desfasoara, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru din Bucuresti.

Multe dintre deciziile pe care le luam astazi sunt influentate de cei apropiati noua si de media, dar, intr-o buna masura, si de liderii de opinie din mediul online. Se vorbeste mult despre influenceri si despre legatura stransa pe care acestia o stabilesc cu publicul lor. Bloggeri, video-bloggeri sau instagrameri, influencerii sunt tot mai prezenti si in Romania. Pornind de la aceasta idee, speakerii din acest an vor analiza la Digital Divas cele mai noi tendinte si vor prezenta idei si studii de caz pentru a-i inspira pe cei deja prezenti in publishing-ul online, dar si pe cei care planuiesc sa paseasca in acest domeniu.

Printre vorbitorii conferintei, se regasesc Stela Toderascu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania & Moldova, Alexandra Chelu, Marketing Manager Lenovo Romania, Cristina Lupu si Josephine Ciel, fondatoarele LikeOne, Matei Dima, Online entertainer BRomania, si Lorena Buhnici, Owner Cavaleria.ro & Lorena.Buhnici.ro.

Seria de discutii se va incheia ca si pana acum cu Gala Digital Divas Awards, in cadrul careia sunt recunoscute cele mai bune proiecte online din Fashion si Beauty, pe categorii precum: Young Divas in Fashion Blogging, Young Divas in Beauty Blogging, Best Use of Photography in Fashion and Beauty Blogging, Digital Diva of The Year, People’s Choice Awards sau Best Instagram Account.

Mai multe detalii despre accesul la eveniment si program sunt disponibile pe www.digitaldivas.ro. Pe 17 mai, sesiunile de prezentari si gala vor fi transmise live pe site-ul lor oficial.

Foto si info: Digital Divas

PUBLISHED ON 10.05.2017 TAGS:

more in Newsroom