Chefs. Experience: Experiente culinare inedite
ACEST CONCURS S-A INCHEIAT!
UPDATE: 30.09.2015, ORA 11:00
Castigatoarea concursului este ioana brumar. Felicitari!
Pentru confirmarea premiului si stabilirea detaliilor, castigatoarea va fi contactata, pe parcursul zilei, pe adresa de email cu care s-a inscris in concurs. O rugam sa verifice primirea mesajului nostru si in Spam, in cazul in care acest nu ajunge in Inbox.
Deschis in aceasta vara pe Calea Floreasca 55 din Bucuresti, restaurantul Chefs. Experience prezinta un concept inedit care inglobeaza ingrediente noi, saptamana de saptamana.
Pranzul imprumuta din savoarea bucatariilor lumii. Rand pe rand, bucatari originari din Grecia, Turcia, Mexic, Iran, Japonia sau Columbia, imbogatesc meniul obisnuit cu mancarurile lor preferate. In fiecare miercuri, evenimentul Chefs Dinner transforma bucatari renumiti si vedete pasionate de gastronomie in protagonistii unor sesiuni de live cooking shows gurmande. David Contant, Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Varlan sunt o parte dintre chefii care impartasesc din viziunea lor asupra artei culinare. Cinele romantice, petrecerile aniversare sau party-urile de burlacite au parte de meniuri “Degustation”, gandite special pentru a oferi o experienta cat mai complexa de gusturi si arome.
Am pasit de curand pragul restaurantului Chefs pentru a lua cina. Designul meselor cu blat gros din lemn si cu margini asimetrice reprezinta unul dintre primele detalii care mi-au captat atentia. Cand am lua loc, citatul lui Kafka m-a anuntat cu umor ca va fi o seara linistita: “So long as you have food in your mouth, you have solved all questions for the time being.”
Inspirat din bucataria internationala, meniul cuprinde preparate variate ce iti starnesc cu usurinta curiozitatea. Crevetii in sos de Chianti Banfi cu mango caramelizat si orez salbatic cu rucola au fost alegerea pentru felul principal. Preparatul are parte de un plating ce iti incanta privirea si papilele gustative deopotriva. Daca iti plac crevetii si vinul rosu, atunci s-ar putea sa te impresioneze si pe tine gustul celor doua ingrediente atunci cand sunt puse impreuna.
Pana la mancare insa, am reusit sa pun cateva intrebari si despre designul interior. Am aflat astfel ca mobilierul este realizat de mesteri sau ateliere din Romania, iar vesela de ceramica a fost creata la Piscu. Ideea de fusion al aromelor culinare care defineste mancarea de la Chefs este transpusa in stilul in care a fost amenajat spatiul, cu un design eclectic si influente industriale.
CONCURS:
Daca nu ai fost niciodata la Chefs. Experience, avem o invitatie apetisanta pentru tine. Daca ai trecut deja pragul restaurantului, atunci mai adaugam un motiv sa o faci din nou. Pentru ca o cina in doi promite o experienta speciala, echipa de la Chefs ofera uneia dintre cititoarele Petocuri.ro un voucher pentru o cina alaturi de o persoana draga din viata ei.
Ce trebuie sa faci:
Intra pe pagina de Facebook Chefs. Experience, alege de acolo o fotografie cu un fel de mancare ce ti-a atras atentia si posteaza linkul spre ea intr-un comentariu la acest articol!
Concursul se desfasoara intre 18 si 29 septembrie 2015, iar castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti pe 30 septembrie 2015. Ea va fi anuntata in cadrul acestui articol si printr-un email pe adresa cu care s-a inscris in concurs.
Citeste regulamentul concursului!
Foto: Chefs