HOT TREND

Inspiratie in machiaj pentru primavara-vara...

Ochii conturati cu tus negru si buzele evidentiate cu ruj rosu…

STREET STYLE

Primavara denimului

As numi primavara anotimp al stilului. Temperaturile ei ingradesc cel mai…

INSPIRATIE

Dries Van Noten fara Dries...

Dries Van Noten se retrage de la conducerea casei de moda…

INTERVIU

Magia Zanelor de dupa usa...

Magia Zanelor incepe in fata unei usi fermecate, un loc in…

INSPIRATIE

Premiile Oscar 2024. Momente pe...

Cateva ganduri despre premii si discursuri, tinute de pe covorul rosu…

INSPIRATIE

Pat McGrath. Cand o make-up...

E surprinzator cand numele unui make-up artist rasuna la fel de…

HOT TREND

Cerceii statement

Elementele cu care rezonez pe deplin la evenimentele dedicate modei alcatuiesc…

Inspiratie

Umor si activism pe scena de stand-up comedy

Ali Wong, Taylor Tomlinson, Wanda Sykes si Hannah Gadsby m-au influentat sa privesc stand-up comedy-ul cu alti ochi… Nu de putine ori cu ei in lacrimi de ras, dar si cu vulnerabilitate, empatie si speranta pentru o lume mai buna. Interactiunea mea cu stand-up comedy-ul a inceput cu stangul. In urma cu multi ani, sa fie vreo 15, am mers la un show intr-un local din Bucuresti. Nu mai tin minte cine a urcat pe scena, dar stiu ca nu am rezonat cu genul de umor ascultat. Se poate ca experienta mea din acea seara sa nu fi fost reprezentativa pentru peisajul stand-up-ului, doar ca nu am simtit curiozitatea de a afla exact ce si cum. Lucrurile s-au schimbat relativ recent cand am intalnit abordari ce calibreaza umorul din experientele pe care viata ni le aduce in cale, fara a-l forta sa fie si unde nu e. Mai mult decat atat, temele de discutie incluse in show-uri, de la inegalitate de gen, la rasism, homofobie, sanatate mintala, maternitate, relatia cu familia sau relatiile de cuplu, creioneaza – uneori pe alocuri, alteori in intregime - o forma de stand-up comedy activist. Poate ti se intampla si tie, dupa un serial care iti place mult, sa nu mai ai un timp rabdarea necesara pentru a te aventura intr-o noua poveste. In urma cu niste luni bune, ma aflam tocmai intr-o astfel ...

Inapoi Inainte
Book Cover Tee. Capitolul 2 al unei povesti purtabile

Book Cover Tee. Capitolul 2 al unei povesti purtabile

Lansat in vara anului trecut de catre Noemi Revnic si 109, proiectul 'Book Cover Tee' adauga, acum, un nou capitol povestii sale inedite. De aceasta data, au fost recreate si croite pe tricouri copertile a 12 carti. Incepand de astazi, 13 martie, tricourile (cu modele de fata si baiat) pot fi achizitionate de la Libraria Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“<Book Cover Tee> este despre cartile preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care vor fi invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila. Incepand de maine, timp de 12 zile, puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori pe placerileluinoe.ro, povesteste Noemi Revnic.

Personajele care au contribuit la realizarea acestui nou capitol Book Cover Tee sunt: Andreea Esca, cu “Fifty Shades of Grey” a lui E.L. James; Andreea Macri & Anda Brindusa (The One) au ales cartea “O mie si una de nopti”; Cristina Bazavan cu “Extrem de tare si incredibil de aproape” a lui Jonathan Safran Foer; Cristina Foarfa (bookaholic.ro) cu “Zenobia” a lui Gellu Naum; Daniela Kammrath (121.ro) – “Pescarusul Jonathan Livingston” a lui Richard Bach, iar ilustratia a fost realizata artistul Cristian Ianculescu (www.ianculescu.com); Andrei Th. Iovu & Lil Bulgac, colegi la Harper’s BAZAAR, au ales cartea “Pornografia” a lui Witold Gombrowicz; Diana Florina Cosmin de la Forbes a optat pentru “Girl in a Hyacinth Blue” de Susan Vreeland (fotografiata de Roro Serban); Laura Calin (V for Vintage) – “Notre Dame de Paris” a lui Victor Hugo; Vicki Nicola (vickipedia.ro) a ales “Au Bonheur des Dames” a lui Emile Zola, iar ilustratia a fost realizata de artista Raluca Pantis. Matei Schwartz (BOLD) si Andreea Nitoi au ales “Un veac de singuratate” a lui Gabriel Garcia Marquez; Marian Palie – “Omul recent” a lui Horia Roman Patapievici, iar Marius Concita a recreat pentru Noemi coperta pentru “The Unbearable Lightness of Being” de Milan Kundera.

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre”.

Descopera toate cele 12 modele aici!

Foto: Oltin Dogaru|
Make up: Adina Vlad

PUBLISHED ON 13.03.2013

more in Newsroom