ARTA & DESIGN

Reinterpretari efemere ale clasicelor chioscuri...

Chioscurile de ziare reprezentau odata un prim popas al diminetilor din…

HOT TREND

Inspiratie in machiaj pentru primavara-vara...

Ochii conturati cu tus negru si buzele evidentiate cu ruj rosu…

STREET STYLE

Primavara denimului

As numi primavara anotimp al stilului. Temperaturile ei ingradesc cel mai…

INSPIRATIE

Dries Van Noten fara Dries...

Dries Van Noten se retrage de la conducerea casei de moda…

INTERVIU

Magia Zanelor de dupa usa...

Magia Zanelor incepe in fata unei usi fermecate, un loc in…

INSPIRATIE

Premiile Oscar 2024. Momente pe...

Cateva ganduri despre premii si discursuri, tinute de pe covorul rosu…

INSPIRATIE

Pat McGrath. Cand o make-up...

E surprinzator cand numele unui make-up artist rasuna la fel de…

Inspiratie

Umor si activism pe scena de stand-up comedy

Ali Wong, Taylor Tomlinson, Wanda Sykes si Hannah Gadsby m-au influentat sa privesc stand-up comedy-ul cu alti ochi… Nu de putine ori cu ei in lacrimi de ras, dar si cu vulnerabilitate, empatie si speranta pentru o lume mai buna. Interactiunea mea cu stand-up comedy-ul a inceput cu stangul. In urma cu multi ani, sa fie vreo 15, am mers la un show intr-un local din Bucuresti. Nu mai tin minte cine a urcat pe scena, dar stiu ca nu am rezonat cu genul de umor ascultat. Se poate ca experienta mea din acea seara sa nu fi fost reprezentativa pentru peisajul stand-up-ului, doar ca nu am simtit curiozitatea de a afla exact ce si cum. Lucrurile s-au schimbat relativ recent cand am intalnit abordari ce calibreaza umorul din experientele pe care viata ni le aduce in cale, fara a-l forta sa fie si unde nu e. Mai mult decat atat, temele de discutie incluse in show-uri, de la inegalitate de gen, la rasism, homofobie, sanatate mintala, maternitate, relatia cu familia sau relatiile de cuplu, creioneaza – uneori pe alocuri, alteori in intregime - o forma de stand-up comedy activist. Poate ti se intampla si tie, dupa un serial care iti place mult, sa nu mai ai un timp rabdarea necesara pentru a te aventura intr-o noua poveste. In urma cu niste luni bune, ma aflam tocmai intr-o astfel ...

Inapoi Inainte
adidas by Stella McCartney toamna-iarna 2012/13

adidas by Stella McCartney toamna-iarna 2012/13

Siluete grafice, forme conice si detalii fluide... Noua colectie adidas by Stella McCartney stabileste ritmul sezonului toamna-iarna 2012/13.

Pe segmentul Tennis, imprimeurile in culori puternice combinate cu texturile mixte si cusaturile moderne creeaza contraste ce evidentiaza liniile formei atletice. Siluetele structurate prezinta accente create prin captuseli transparente si detalii preluate din lenjeria intima.

Caroline Wozniacki, imaginea exclusiva a colectiei adidas by Stella McCartney (fotografia de deasupra), a purtat in timpul meciurilor de la US Open  o rochie neagra din categoria Tennis a colectiei. Stella McCartney spune: „Caroline aduce la viata spiritul stilului si performantei pe teren si e o adevarata placere sa o urmarim in actiune. Noua gama Tennis se apropie la un pas de mixul perfect intre stil si performanta sportiva, iar experienta de a o vedea pe Caroline atingandu-si obiectivele in timp ce poarta ceva ce arata bine, ne ofera o viziune reimprospatata a lumii sportului.”

La randul sau, Caroline Wozniacki  declara ca: „A fost incredibil sa analizez felul in care jocul meu  a evoluat din momentul in care am purtat produse adidas by Stella McCartney pentru prima data in campionatul de acum trei ani. Am intrat in competitie pe pozitia a noua si m-am vazut mai apoi confruntand-o pe Kim Clijsters in finala; de atunci am simtit o imbunatatire si o consolidare a performantei mele si sunt convinsa ca acest lucru se datoreaza, in mare masura, modului in care ma simt pe teren. Imi place foarte mult sa fiu imbracata de Stella intr-un stil care ma pregateste pentru fiecare provocare pe care o intampin.”

Noua colectie adidas by Stella McCartney ofera si o gama unica de articole pentru performanta in categoria Studio. Contrastele dinamice sunt redate de imprimeurile specifice anilor ’90, temperate de rozuri pale si griuri calde; dungile discrete si designul feather sunt evidentiate de imprimeurile fumurii energice si accentele negre indraznete. Colectia din acest sezon continua sa ofere optiuni de stil si pentru liniile Yoga si Weekender.

Foto: adidas

 

PUBLISHED ON 28.08.2012

more in Newsroom